Co se stane po zákroku převislého břicha?

Obsah

Co se stane po zákroku převislého břicha?

Co se stane po zákroku převislého břicha?

Během operace převislého břicha dojde k zpevnění břišní stěny, odstranění nadbytečné kůže a odsátí tukových ložisek a jejich okolí. Přesazení pupíku závisí na konkrétním pacientovi a velikosti jeho břicha. Většina pacientů se může po zákroku vrátit do práce během 2 – 4 týdnů.

Jaká je plastická operace břicha?

Během operace převislého břicha jsou zpevněny břišní svaly a odstraněna přebytečná, ochablá kůže. Dochází ke korekci vystouplého břicha, díky níž je středová část těla plošší a lépe tónovaná s ohledem na zbytek postavy. Plastická operace břicha je populární procedura u mužů i žen, u kterých došlo k dramatickému úbytku váhy v důsledku hubnutí.

Jak se zbavit plochého břicha?

Pevné a ploché břicho se významným způsobem podílí na ladných křivkách štíhlé linie těla. Plastika břicha, která je člověku přizpůsobená na míru podle jeho potřeb a tělesných proporcí, vylepší tvar břicha a má dlouhodobý efekt. Díky abdominoplastice je možné se úplně zbavit povislé kůže, tukových polštářů a docílit zpevnění břišních svalů.

Proč je plastika břicha populární?

Plastická operace břicha je populární procedura u mužů i žen, u kterých došlo k dramatickému úbytku váhy v důsledku hubnutí. Ženy typicky podstupují abdominoplastiku kvůli tělesným změnám, k nimž došlo během těhotenství a porodu. Časté příčiny pro plastiku břicha: V rámci abdominoplastiky existuje několik verzí zákroků.

Související příspěvky: