Jaká je intenzita LED osvětlení?

Obsah

Jaká je intenzita LED osvětlení?

Jaká je intenzita LED osvětlení?

1. Intenzita LED osvětlení To, jak silně bude zdroj svítit, u klasických žárovek napověděl příkon. Ovšem u LED zdrojů počet wattů vypovídá už jen o spotřebě energie. Množství světla, které zdroj poskytne, při výběru LED osvětlení prozrazuje údaj o světelném toku v lumenech.

Kolik wattů je světlo z LED žárovky?

Ovšem u LED zdrojů počet wattů vypovídá už jen o spotřebě energie. Množství světla, které zdroj poskytne, při výběru LED osvětlení prozrazuje údaj o světelném toku v lumenech. Čím více lumenů, tím je světlo z LED žárovky intenzivnější, viz tabulka s přepočtem wattů z klasické žárovky na LED žárovku.

Čím více lumenů je světlo z LED žárovky?

Čím více lumenů, tím je světlo z LED žárovky intenzivnější, viz tabulka s přepočtem wattů z klasické žárovky na LED žárovku. O síle světla (intenzitě) u LED zdrojů rozhoduje počet lumenů.

Jak vypadá patice LED žárovky?

Závit – patice LED žárovky Než půjdete kupovat novou LEDku, podívejte se, jak vypadá vaše svítidlo. Všichni známe tzv. základní nejrozšířenější Edisonův závit, kterým byly vybaveny i klasické žárovky. Tento typ je šroubovací a má dvě velikosti – E14 (miňonkový) a E27 – klasické žárovky.

Související příspěvky: