Kolik litrů vody spotřebujete na sprchování?

Obsah

Kolik litrů vody spotřebujete na sprchování?

Kolik litrů vody spotřebujete na sprchování?

Že na jednu plnou vanu spotřebujete 150 až 200 litrů vody a na sprchování zhruba třetinu, tedy 30 až 50 litrů? Neradi plýtváte a máte rádi své výdaje pod kontrolou? V tom případě by tato nová technologická vychytávka původem ze Švýcarska neměla chybět i ve Vaší domácnosti.

Jaká je spotřeba vody v domácnosti?

Spotřeba vody v domácnosti Činnost Spotřeba v litrech (přibližně) Cena v Kč (přibližně) Spláchnutí toalety 3 – 12 0,20 – 0,81 Koupel ve vaně 100 – 150 6,8 – 10,2 Sprchování 30 – 80 2 – 5,4 Mytí nádobí v myčce 10 – 30 0,68 – 2 7 more rows ...

Co se spotřebuje pitné vody při sprchování?

Podle statistických údajů se nejvíce pitné vody spotřebuje při splachování toalet, na druhém místě je koupání ve vaně, na třetím sprchování. Tyto 3 položky činí přibližně 2/3 vody spotřebované v běžné domácnosti.

Jaký je objem splachovací vody v zařízeních pro úsporu vody?

„ Záchodové soupravy, jejichž úplný objem splachovací vody je více než 4,0 litru, a systémy splachování záchodů musí být vybaveny zařízením pro úsporu vody. Redukovaný objem splachovací vody při provozu zařízení pro úsporu vody musí být při uvádění na trh nižší než 3,0 l/spláchnutí, a to bez ohledu na tlak vody.

Související příspěvky: