Kde se nachází Amazon?

Obsah

Kde se nachází Amazon?

Kde se nachází Amazon?

Amazon je globální tržiště otevřené jakémukoliv prodejci na světě. V západních zemích se jedná o první místo, na kterém zákazníci produkty hledají a nakupují. Díky katalogu produktů je pro většinu prodejců prodej na Amazonu jednoduchý. Stačí se připojit k již existujícím produktům pomocí EAN, podobně jako na Heuréce.

Jaké jsou možnosti doručení zboží na Amazon?

Pokud objednáváte na Amazon.co.uk, máte dvě možnosti doručení vybraného zboží – leteckou poštu (7-10 dní) nebo expresní doručení (2 – 4 dny). Také záleží na momentální dostupnosti zboží, kvůli které se může celková doba doručení protáhnout. Wish list nebo-li seznam toho, co si přejete, je užitečnou funkcí Amazonu.

Proč je Amazon u nás pobočka?

Protože Amazon u nás nemá pobočku, musí se čeští zákazníci smířit s určitými omezeními. Obecně platí, že z britského nebo amerického Amazonu si můžete bez problému objednat knížky, DVD nebo hudbu. Díky geografické blízkosti můžete objednávat např. z německého Amazonu a ušetřit na poštovném.

Kde můžete objednat knížky z Amazonu?

Obecně platí, že z britského nebo amerického Amazonu si můžete bez problému objednat knížky, DVD nebo hudbu. Díky geografické blízkosti můžete objednávat např. z německého Amazonu a ušetřit na poštovném. Nicméně většinou platí, že elektronika, software a další sortiment (= vše kromě knih, DVD, videa a cédéček) do České republiky zasílán není.

Související příspěvky: