Jak se dámy dařit s keto dietou ketofit?

Obsah

Jak se dámy dařit s keto dietou ketofit?

Jak se dámy dařit s keto dietou ketofit?

Zuzka, Dáda, Radka, Aneta a Lucka mají za sebou první týden hubnutí s keto dietou KetoFit. Jak se jim daří? Kolik kilo za pouhý týden padlo dolů? Týden je velmi krátká doba, ale i přesto zjišťujeme v redakci Prima ŽENY, jak se dámám daří ve změně životního stylu, jak se cítí, co jim keto dieta KetoFit přináší.

Co jsou instantní ketodiety?

Takové instantní ketodiety jsou zpravidla založeny na vícesložkových proteinových přípravcích, které postrádají celou řadu významných živin a z dlouhodobého hlediska vedou k podvýživě a jojo-efektu. O instantní proteinové dietě Prodietix se můžete dočíst třeba v článku s názvem Alza nás chce zhubnout nebezpečnou instantní dietou!

Jaký je jídelníček keto diety?

Ilustrační jídelníček keto diety Energie: 2 571 kcal (10 800 kJ), Sacharidy: 40 gramů (160 kcal nebo 680 kJ), Bílkoviny: 117 gramů (468 kcal nebo 1 989 kJ), Tuky: 213 gramů (1 917 kcal nebo 8 094 kJ), Vláknina: 18 gramů Snídaně: 2 celá vejce, restované zelené fazolky (50 g) a baby špenát (50 g) na řepkovém oleji (30 ml), cherry rajčata (100 g)

Jak se objevila ketogenní dieta u dětí?

Ketogenní dieta se objevila ve dvacátých letech minulého století, kdy ji Dr. Rusell Morse Wilder začal využívat v některých případech při léčbě epilepsie u dětí. Ačkoliv s ní měl řadu úspěchů, byla na dlouhá léta zapomenuta a opět se o ní začalo mluvit až na konci minulého milénia.

Související příspěvky: