Co po implantaci kardiostimulátoru čelit?

Obsah

Co po implantaci kardiostimulátoru čelit?

Co po implantaci kardiostimulátoru čelit?

Zvažte, co po implantaci kardiostimulátoru čelit: Celý první týden po operaci stráví pacient v nemocnici pod lékařským dohledem. To je nezbytné pro sledování srdeční frekvence a pooperační péči o rány. Pokud dojde k hojení bez komplikací a přístroj pracuje v předepsaném režimu, pacient je propuštěn domů.

Jak se chovat po implantaci kardiostimulátoru?

Jak se chovat po instalaci kardiostimulátoru? Implantace umělého jezdce srdeční frekvence je skutečným testem z fyziologického i psychologického hlediska. Po operaci se téměř všichni pacienti ptají, jak se mají chovat, jaké návyky je třeba změnit a jak budovat budoucí život.

Jak používat umělý kardiostimulátor?

Jak používat kardiostimulátor? Mnoho pacientů, kteří mají nainstalovaný umělý kardiostimulátor, se zajímá, jak ho používat. Především je třeba poznamenat, že všechna nastavení týkající se fungování zařízení, tj. Jeho stimulace, jsou prováděny lékařem během operace.

Co může být provedeno s kardiostimulátorem?

Život s kardiostimulátorem: co může a nemůže být provedeno? Veškerý obsah iLive je lékařsky zkontrolován nebo zkontrolován, aby byla zajištěna co největší věcná přesnost. Máme přísné pokyny pro získávání zdrojů a pouze odkaz na seriózní mediální stránky, akademické výzkumné instituce a, kdykoli je to možné, i klinicky ověřené studie.

Související příspěvky: