Jaké jsou běžecké pásy?

Obsah

Jaké jsou běžecké pásy?

Jaké jsou běžecké pásy?

V nabídce běžeckých trenažérů obecně narazíte na 3 kategorie běžeckých pásů. Jsou to domácí běžecké pásy (běžecký pás do bytu může klidně využít celá rodina), pásy na běhání pro klubová zařízení (hotely, wellness centra) a v neposlední řadě běžecké pásy určené pro komerční využití (fitness centra).

Kdy použít běžecký pás do bytu?

Jsou to domácí běžecké pásy (běžecký pás do bytu může klidně využít celá rodina), pásy na běhání pro klubová zařízení (hotely, wellness centra) a v neposlední řadě běžecké pásy určené pro komerční využití (fitness centra). Jednotlivé druhy strojů se liší zpracováním, nosností, výbavou a hlavně pak cenou.

Kolik je použitelných běžeckých pásů?

Připlatíte-li si dalších cca 7 000 až 10 000 Kč, dostanete se již do kategorie použitelných motorových běžeckých pásů. Ty se nejčastěji pyšní maximálním výkonem do 2,5 HP a jejich nosnost je obvykle menší, než 130 kg.

Jaký je způsob ovládání běžeckého pásu?

Ovládání běžeckého pásu můžete řešit třemi odlišnými způsoby: 1 Tlačítko plus a mínus – Nejjednodušší a pravděpodobně i nejlevnější varianta. Stiskem příslušného tlačítka přidáváte... 2 Přednastavené programy – Moderní běžecké pásy jsou vybaveny také předdefinovanými programy, podle nichž běháte. Taková... 3 Ovládání prostřednictvím tepové frekvence (HRC program) – Ty... More ...

Související příspěvky: