Co byste měli převléknout v posteli?

Obsah

Co byste měli převléknout v posteli?

Co byste měli převléknout v posteli?

Samozřejmě nestačí jen měnit povlečení, zapomenout nesmíte ani na prostěradlo. To byste měli převléknout nejméně jednou týdně. Nedovedete si totiž představit, kolik se ve vaší posteli během těch sedmi dnů nashromáždí biologického odpadu z našeho potu, odumřelých buněk a vlasů.

Jak se zbavit plevelů z kořene?

Manuální likvidace se osvědčila zvláště u některých druhů plevelů, jako jsou například pampelišky, jitrocel, jetel a sedmikrásky, které patří k plevelům vytrvalým. Těm vyrůstají nové části vždy z kořene a je tudíž nutné zbavit se celých částí rostlin, aby se neobjevily za chvíli znovu.

Jak se zbavit plevelů v půdě?

Nikdy však nečekáme s likvidací až na dobu, kdy plevel začal kvést a vysemeňovat se. Ve specializovaných drogeriích, prodejnách pro zahrádkáře anebo přes internet seženete novinku v hubení plevelů s názvem Gladiátor. Jedná se o systémově působící totální herbicid, který nezanechává v půdě rezidua.

Jak se zbavit mechu a plevele v zámkové dlažbě?

Jak se zbavit mechu a plevele v zámkové dlažbě? Vaše zámková dlažba bude neustále v kondici a plně funkční, pokud se jí budete věnovat. Potřebuje zkrátka údržbu, ať už v létě nebo v zimě. Ošetřená dlažba má několikanásobně vyšší životnost a při pravidelném ošetřování se sníží i náklady na její údržbu.

Související příspěvky: