Kdo je hollandská herečka Cameron Diaz?

Obsah

Kdo je hollandská herečka Cameron Diaz?

Kdo je hollandská herečka Cameron Diaz?

Hollywodská herečka Cameron Diaz, kterou jste možná všichni o Vánocích viděli ve vánočním romantickém snímku Prázdniny, odhalila na sociálních sítích, že se s manželem stali rodiči dcerky. Herečce je 47 let a dlouhá léta tvrdila, že děti jí nic neříkají. Dítě manželé s největší pravděpodobností získali díky náhradní matce.

Jak se Cameron Diaz stala matkou dcery?

Cameron Diaz se stala ve 47 letech matkou dcery. O děti přitom dlouho nestála | Prima Ženy Cameron Diaz se stala ve 47 letech matkou dcery. O děti přitom dlouho nestála

Proč se Cameron Diaz stala hospodyňkou?

Proto bylo překvapením, když se americká herečka před šesti lety kompletně stáhla z veřejného života. S největší pravděpodobností za to může vztah a následné manželství s hudebníkem Banjim Maddenem, který je o sedm let mladší. Ačkoliv ani šťastné partnerství neznamená, že by se zrovna z Cameron Diaz stala hospodyňka.

Proč se Cameron Diaz stáhla?

Svět se v dalších letech dozvěděl, že na Cameron Diaz opravdu něco je. Proto bylo překvapením, když se americká herečka před šesti lety kompletně stáhla z veřejného života. S největší pravděpodobností za to může vztah a následné manželství s hudebníkem Banjim Maddenem, který je o sedm let mladší.

Související příspěvky: