Jak se Cameron Diaz narodila?

Obsah

Jak se Cameron Diaz narodila?

Jak se Cameron Diaz narodila?

Když americká herečka Cameron Diaz (47) na přelomu roku oznámila, že se spolu s manželem stali rodiči, byl to docela šok. Hvězda se nikde nenechala vidět těhotná ani o očekávaném potomkovi nemluvila. Je poměrně pravděpodobné, že páru dceru Raddix odnosila náhradní matka.

Kdo je hollandská herečka Cameron Diaz?

Hollywodská herečka Cameron Diaz, kterou jste možná všichni o Vánocích viděli ve vánočním romantickém snímku Prázdniny, odhalila na sociálních sítích, že se s manželem stali rodiči dcerky. Herečce je 47 let a dlouhá léta tvrdila, že děti jí nic neříkají. Dítě manželé s největší pravděpodobností získali díky náhradní matce.

Kdo porodil Cameron Diaz?

Cameron Diaz se stala matkou. Ale kdo dítě porodil? Když americká herečka Cameron Diaz (47) na přelomu roku oznámila, že se spolu s manželem stali rodiči, byl to docela šok. Hvězda se nikde nenechala vidět těhotná ani o očekávaném potomkovi nemluvila.

Jak se Cameron Diaz stala matkou dcery?

Cameron Diaz se stala ve 47 letech matkou dcery. O děti přitom dlouho nestála | Prima Ženy Cameron Diaz se stala ve 47 letech matkou dcery. O děti přitom dlouho nestála

Související příspěvky: