Jaký je vývoj situace v kanadských provinciích?

Obsah

Jaký je vývoj situace v kanadských provinciích?

Jaký je vývoj situace v kanadských provinciích?

Vývoj situace v kanadských provinciích 1 Alberta. Alberta je od 12. června ve druhé uvolňovací fázi, počet nakažených ale v podzimních týdnech výrazně stoupá. 2 Saskatchewan. Saskatchewan je v uvolňovací fázi číslo čtyři z pěti. Občané se mohou scházet ve skupinách až 30 lidí na... 3 Britská Kolumbie. Britská Kolumbie je ve třetí fázi (ze čtyř) uvolňování. Razantní nárůst... More ...

Kdo je kanadská země?

multimediální obsah na Commons. Kanada ( Canada, výslovnost [ˈkʰænədə] v angličtině a [kanada] ve francouzštině) je rozlohou druhá největší země světa (9,98 milionu kilometrů čtverečních), rozkládající se v severní části Severní Ameriky.

Jaká je populace kanadského lidu?

Podle posledního sčítání lidu z roku 2001 měla Kanada 30 007 094 obyvatel, populaci na počátku roku 2011 odhaduje Statistický úřad na 33,5 milionu obyvatel. Většinu růstu zajišťuje imigrace, menší část porodnost.

Kde jsou Kanadské teritoria?

Kanada je složena z deseti provincií a tří teritorií. Provincie jsou Alberta, Britská Kolumbie, Manitoba, Nový Brunšvik, Newfoundland a Labrador, Nové Skotsko, Ontario, Ostrov prince Edvarda, Québec a Saskatchewan. Teritoria jsou Severozápadní teritoria, Nunavut a Yukon.

Související příspěvky: