Kdy byl Futurama film vydán?

Obsah

Kdy byl Futurama film vydán?

Kdy byl Futurama film vydán?

První Futurama film, nazvaný Futurama: Benderovo parádní terno, byl vydán 27. listopadu 2007 pouze na DVD. Druhý film Futurama: Milion a jedno chapadlo byl vydán 24. června 2008 a další filmy Futurama: Benderova hra (vydán 3. listopadu 2008) a Futurama: Fialový trpaslík (24. února 2009) pravidelně následovaly. 22.

Co se odehrává ve Futuramě?

Futurama 1 Příběh. Varování: Následující část článku vyzrazuje zápletku nebo rozuzlení díla. Děj se většinou odehrává v Novém New... 2 Hlavní postavy. Související informace naleznete také v článku Seznam hlavních postav ve Futuramě. Philip J. Fry – smolař... 3 Rok 3000. Planet Express je firma, zabývající se doručováním zásilek po celém vesmíru . Firma používá kosmickou loď... More ...

Jak se Futurama dočkala svých osmnáctých narozenin?

Futurama by se letos dočkala svých osmnáctých narozenin. Ačkoliv byl seriál pár let nazpět již podruhé zrušen, v našich myslích (a vašich discích, popřípadě každý den kolem půl čtvrté v našem programu) stále žije dál! Připomeňte si jeho nejvtipnější momentky – a nezapomeňte nám v diskuzi vytmavit ty, na které jsme zapomněli.

Související příspěvky: