Co se týče stromu života?

Obsah

Co se týče stromu života?

Co se týče stromu života?

Propojenost: Strom života představuje, že vše je propojené. Nežijeme ve vakuu, ale jsme spojeni se světem kolem nás. Kruhový aspekt symbolu představuje právě svět a strom v něm. Stabilita a růst: Strom je symbolem stability a růstu.

Jaký je strom života?

V keltské kultuře větve a kořeny symbolizují spojení mezi nebem a zemí, v buddhismu strom představuje cestu k osvícení, ve starověkém Egyptě se věřilo, že strom života je symbolem smrti i hojnosti a africké kultury jej považují za ochránce života. Jaký strom je ten váš? 10 stromů, které vás mohou uzdravit!

Proč je strom života oblíbený?

Strom života je mezi amulety velmi oblíbený a nošení tohoto symbolu není jen módní trend, pro nositele znamená mnohem víc. Po staletí byl strom života symbolem mnoha kultur po celém světě. Uctívaly ho Egypťané, Číňané, Mayové, křesťané.

Co symbolizuje strom života?

Strom života tedy symbolizuje znovuzrození a překonávání těžkých časů, představuje nový začátek. Plodnost a rodina: Strom života je symbolem plodnosti v tom, že vždycky najde způsob, jak setrvat a být svěží a zelený. To všechno jsou signály vitality.

Související příspěvky: