Jaké jsou pneumatiky pro Mercedes?

Obsah

Jaké jsou pneumatiky pro Mercedes?

Jaké jsou pneumatiky pro Mercedes?

Pneumatiky s takovýmto označením jsou vyrobeny ve spolupráci s výrobcem vozu a jsou montovány na tyto vozidla přímo ve výrobě. Tyto pneumatiky mohou být použity i na jiný vůz jiné značky. V našem příkladu označení MO ( Mercrdes Only ) značí homologaci pro Mercedes. Seznam homologací 10. Dojezdová technologie. Pneumatika umožňuje dojezd při defektu.

Co je pneumatika?

Pneumatika má na sobě uvedeno mnoho zkratek a označení, které jsou z největší části uvedeny na bočnici pneumatiky. Z těchto různých údajů se skládáním tvoří samotný název pneumatiky.

Co jsou nejlepší zimní pneumatiky?

Recenze 10 zimních pneumatik 1 Goodyear UltraGrip 9. Kvalitní zimní pneumatiky Goodyear UltraGrip 9 jsou nejnovějším zástupcem úspěšné řady tohoto... 2 Hankook W452 i 3 cept RS2. Levné zimní pneumatiky Hankook W452 i 4 cept RS2 jsme do recenze zařadili v rozměru pro malá... 5 Barum Polaris 5. Barum Polaris 5 jsou nejlepší zimní pneumatiky, které tento výrobce kdy uvedl na trh. More ...

Jaké je označení zimní pneumatiky?

Označení pneumatiky, která je určena pro zimní provoz. Tato zkratka M+S ( Mud + Snow = Bláto + Sníh ) může být uvedena i na bočnici celoroční pneumatiky, která by tak splňovala ustanovení §40a zákona č.361/2000 Sb. o provozu vozidel v zimním období. Znění ustanovení §40a zákona č.361/2000 Sb.

Související příspěvky: