Jak zhubnout 0.5 kg?

Obsah

Jak zhubnout 0.5 kg?

Jak zhubnout 0.5 kg?

Praktické záležitosti 1 Spočítejte si to. Abyste zhubli 0.5 kg, budete muset každý den spálit o 3500 kalorií více, než kolik sníte. 2 Omezte svůj příjem kalorií. Pokud chcete zhubnout 0.5 kg za den, budete muset jíst 800-1200 kalorií denně (podle... 3 Zapisujte si vše, co sníte. Studie prokázaly, že lidé, kteří si zapisují vše, co snědí, zhubnou více, než lidé, kteří... More ...

Jaký je doporučený příjem kalorií při hubnutí?

Pokud se snažíte zhubnout, měli byste se zamyslet nad tím, kolik vaše tělo spotřebuje kalorií. Pokud je váš doporučený příjem kalorií např. 2000 kcal/den, pak byste při hubnutí neměli snít více než je tato hodnota. Spíše o něco méně.

Jak rychle zhubnout?

Jak rychle zhubnout? 1 Omezte potraviny z pšenice. Nejíst těstoviny, buchty, koblihy a pečivo je jako kdybych řekla, že máte začít hladovět. Jídlo z pšenice je součástí každodenního života. 2 Vyměňte Coca-Colu za čistou vodu. Pijete sladké nápoje často? Tipuji, že vodu pijete velmi výjimečně či s velkou nechutí. Osobně jsem na tom byla stejně. 3 Pijte zelený čaj. Mnoho výzkumů a studií dokázalo, že zelený čaj zvyšuje spalování tuku. Zrychluje metabolismus a odblokovává tukové buňky.

Související příspěvky: