Jak nastavit VPN na počítači Windows 10?

Obsah

Jak nastavit VPN na počítači Windows 10?

Jak nastavit VPN na počítači Windows 10?

V našem článku si ukážeme, jak nastavit VPN na počítači Windows 10 v několika krocích: 1 Nejprve je třeba vytvořit na vašem počítači VPN profil. 2 Vyberte tlačítko Start, přejděte do Nastavení > Síť a Internet > VPN a klikněte na Přidat připojení VPN. 3 V poli poskytovatel VPN připojení zvolte Windows. 4 Libovolně pojmenujte vaše připojení. 5 Vyplňte adresu nebo název serveru, se kterým chcete navázat připojení VPN.

Jak nastavit připojení k VPN?

V kolonce Typ sítě VPN, musíte zvolit stejný typ připojení k VPN, jaký používá server, ke kterému se připojujete. Zvolte požadovaný typ autorizace (nejčastěji uživatelské jméno a heslo) a vyberte Uložit. V pravém dolním rohu obrazovky klikněte na ikonu Síť, vyberte požadované připojení VPN a pak vyberte Připojit.

Proč potřebujete VPN?

VPN jako alternativa k technologii TOR nabízí veškerou ochranu, kterou potřebujete na dnešních neregulovaných kybernetických dálnicích, kde se to hackery jen hemží. Proč potřebujeme VPN?

Proč je VPN nezbytné?

VPN je v poslední době častým tématem rozhovorů o internetu a důvod je prostý. Zatímco dříve šlo o pouhou technologickou novinku, dnes jde o nezbytný nástroj. VPN v podstatě chrání vaše online soukromí, aby na vás nikdo nemohl cílit reklamy, aby vás nikdo nemohl sledovat a aby vás nikdo nemohl diskriminovat na základě vaší polohy.

Související příspěvky: