Co je Call of Duty?

Obsah

Co je Call of Duty?

Co je Call of Duty?

Call of Duty je hrou, která se spolu s datadiskem United Offensive nesmazatelně zapsala do herní historie, a to nejen pohádkovou prodejností. Je to zkrátka titul, který přišel na herní trh v pravý čas a milióny hráčů po celém světě to dokázaly ocenit nejen v anketách o nejlepší FPS roku.

Proč je Call of Duty 2 dobrá hra?

Call of Duty 2 je hra, která vás svoji intenzitou skoro nenechá vydechnout. Přesuny na dlouhé vzdálenosti, během kterých se nic neděje, nebo pracné vymýšlení bojové taktiky k tomuto titulu prostě nepatří a koneckonců ani nikdy nepatřily.

Jak se dočkali Call of Duty?

Dočkali se na konci roku 2003, kdy s velkou pompou vychází na PC první Call of Duty, který byl postaven na tehdy docela moderním Quake 3 enginu. Po vysokých známkách v herních magazínech se nejde divit tomu, že si hráči odnášeli z obchodů hru po milionech a vývojáři z Infinity Ward jsou oslavováni.

Co se odehrálo v Call of Duty 2?

Call of Duty 2 vás stejně jako předchůdce nechá hrát za tři spojenecké národy během druhé světové války. Ruská, britská a americká kampaň nabízejí dohromady 10 větších tématicky ucelených částí, z nichž každá se skládá typicky ze 2-4 misí tak, jak si je v souvislosti se „starou“ CoD dokážeme představit.

Související příspěvky: