Kdo je tvůrce Bitcoin Loophole?

Obsah

Kdo je tvůrce Bitcoin Loophole?

Kdo je tvůrce Bitcoin Loophole?

Tvůrce Bitcoin Loophole – Steve McKay – říká, že lidem v jeho beta testovací skupině poskytne přístup ke svému obchodnímu softwaru zdarma. Proces registrace je stále otevřený, takže se může kdokoli zaregistrovat zdarma.

Co je Bitcoin?

Bitcoin je internetová open-source P2P platební síť a také v této síti používaná kryptoměna. Hlavní unikátností bitcoinu je jeho plná decentralizace; je navržen tak, aby nikdo, ani autor nebo jiní jednotlivci, skupiny či vlády, nemohl měnu ovlivňovat, padělat, zabavovat účty, ovládat peněžní toky nebo způsobovat inflaci.

Kdo je majitelem bitcoinu?

Bitcoin (BTC) – Kurz, graf ceny, těžba, peněženka, nákup 1 Historie Bitcoinu. Samotná síť Bitcoinu funguje již od roku 2009. Stojí za ní jedinec, nebo skupina lidí, s pseudonymem... 2 Nevýhody Bitcoinu a jeho úskalí. Zdá se vám celý koncept Bitcoinu a kryptoměn až moc dobrý, aby to byla pravda? Možná... 3 Regulace Bitcoinu (kryptoměn). Regulace kryptoměn, tedy i Bitcoinu se... More ...

Co je kurz bitcoinu?

Momentálně je kurz bitcoinu něco okolo 215 851 Kč ( $9 346 ). Kurz se ale v jeden moment na všech směnárnách a burzách liší z důvodu různých poplatků, ale také z důvodu různé poptávky. Celý princip je jednoduchý. Hodnota (cena) bitcoinu se vytváří stejně jako hodnota zlata, akcií, nebo jakéhokoli jiného produktu.

Související příspěvky: