Proč je mobilní telefon hluboký spánek?

Obsah

Proč je mobilní telefon hluboký spánek?

Proč je mobilní telefon hluboký spánek?

Pro hluboký spánek je mobilní telefon u hlavy, elektronický budík nebo i nabíjení telefonu velice rušivý element. Udělejte maximum, aby vaše veškeré elektronické zařízení byly vypnuté. Zároveň i dlouhé sledování do mobilu před spaním zabraňuje dosáhnout kvalitního a hlubokého spánku.

Co pomáhá na hluboký spánek?

Co pomáhá na hluboký spánek? Pokud bojujete s nespavostí, zkuste vyzkoušet 5 našich zaručených tipů na hluboký spánek. Pro hluboký spánek je mobilní telefon u hlavy, elektronický budík nebo i nabíjení telefonu velice rušivý element. Udělejte maximum, aby vaše veškeré elektronické zařízení byly vypnuté.

Jak dlouho vydrží hluboký spánek?

Takové děti dokáží prospat klidně celý den, dospělí kolem 20 let spí nejčastěji kolem 6 až 7 hodin. Hluboký spánek v kombinaci se zdravou výživou je nejlepším pomocníkem pro zvládání stresových situací. Zároveň hluboký spánek patří k základním bodům pro budování svalové hmoty, kdy je regenerace a odpočinek velmi důležitý.

Proč je hluboký spánek důležitý?

Proto je hluboký spánek velmi důležitý, jelikož během jeho absence nedochází obnově důležitých mozkových buněk a tkání. SKVĚLÝ TIP: Jestliže chcete zlepšit svoji spánkovou aktivitu pro lepší usínání a klidnější spánek, doporučujeme vyzkoušet nový produkt na trhu. Výroba v ČR zaručuje, že produkt Dreamly nezpůsobuje žádnou závislost.

Související příspěvky: