Jak se sečtěte číslice?

Obsah

Jak se sečtěte číslice?

Jak se sečtěte číslice?

Numerologický postup je triviální: sečtěte jednotlivé číslice, kterými jsou den, měsíc a rok Vašeho narození. Při prvním součtu bude výsledek jistě vyšší než 9.

Proč je životní číslo důležité?

Životní číslo však představuje numerologický fakt, který je vhodné znát a respektovat. Jistě se vede v životě lépe tomu, kdo vlastní vlohy a talenty rozvíjí, spíše než tomu, kdo je potlačuje. Životní číslo odvozené z data narození Vám tedy může odhalit světlé i stinné stránky Vaší povahy a je pouze na Vás, zda se takovému poselství naslouchat.

Co je pojem oxidační číslo?

Oxidační číslo je pojem formální a v mnoha případech neodpovídá skutečné elektronové konfiguraci v molekule. Potíže s určováním mohou nastat v takových případech, kdy prvky ve sloučenině mají stejnou hodnotu elektronegativity, např. u NCl 3, S 4 N 4 aj. V takových případech rozhoduje o hodnotě oxidačního čísla prvku chemické chování sloučeniny.

Co je číslo dva?

Charakteristika čísla dva. Číslo dva je číslo symbolizující intuici, rovnováhu, soucit, cit, diplomacii, spolupráci, schopnost vcítit se do druhých, ženský princip a pasivitu.

Související příspěvky: