Co jsou změkčovače vody?

Obsah

Co jsou změkčovače vody?

Co jsou změkčovače vody?

Změkčovače vody, jak již název napovídá, pomáhají tam, kde vás trápí tvrdá voda. Nabízíme širokou škálu produktů pro neméně širokou škálu použití, ať už na pitnou vodu, k pračkám a myčkám, pro celou domácnost nebo pro jediné odběrné místo. Ať už jsou vaše potřeby jakékoliv, z naší nabídky si jistě vyberete.

Jak se používá magnetická úpravna vody?

Magnetická úpravna vody se používá k fyzikální úpravě tekoucí vody v systému. Úpravna je tvořena polarizovanými permanentními magnety v ochranném a zdrav... 12 dalších...

Jak obnovit molekulární struktury vody?

1. Obnovení molekulární struktury. v jednotce, a zároveň jako štít, který chrání vzorovou vodu před veškerými negativními vlivy. Vzorec pravidelné přírodní molekulární struktury vody je vysílán se ztrátou v metrech, proto je nutné, aby pro plný efekt revitalizace přišla voda do bezprostředního kontaktu se slitinovým pláštěm.

Co jsou měděné trubky na topení?

Měděné trubky na topení, případně pro rozvod plynu či pitné vody jsou vyrobeny z fosforem dezoxidované mědi, jsou tudíž velmi odolné, a tím pádem rovněž naprosto spolehlivé.Oproti ocelovým trubkám je jejich tepelná roztažnost takřka dvojnásobná, nicméně čtvrtinová oproti výrobkům z plastu.

Související příspěvky: