Co je infračervená lampa?

Obsah

Co je infračervená lampa?

Co je infračervená lampa?

Infralampa nebo také Infračervená lampa, tepelná lampa či červená lampa, je jednoduchá lampa s infračervenou žárovkou, která vyzařuje léčivé červené teplo. Tyto teplé infračervené paprsky jsou různé intenzity, záleží na modelu a velikosti lampy.

Co jsou teplé infračervené lampy?

Tyto teplé infračervené paprsky jsou různé intenzity, záleží na modelu a velikosti lampy. Lampy pro červenou světelnou terapii - infralampy, jsou levné sestřičky drahé infrasauny, která působí na celý organismus, zatímco Infračervené lampy působí jen na určitou část těla.

Co je infračervené záření?

Principy infračerveného záření 1 Infračervené záření je záření, které lidské oko nezpozoruje, ale nachází se ve všech tělesech. 2 Největším zdrojem infračerveného záření je Slunce. 3 Člověk toto záření nevidí, ale vnímá jej jako teplo. 4 Lampy s infračerveným zářením blahodárně působí především na problematickou kůži.

Jaké jsou lampy pro červenou světelnou terapii?

Lampy pro červenou světelnou terapii - infralampy, jsou levné sestřičky drahé infrasauny, která působí na celý organismus, zatímco Infračervené lampy působí jen na určitou část těla. Infralampa je kouzelný pomocník v léčení nejen v domácím prostředí, ale můžete se s ní setkat i v centrum fyzioterapie, kde se s úspěchem používá již řadu let.

Související příspěvky: