Jaký je pes ve vodě?

Obsah

Jaký je pes ve vodě?

Jaký je pes ve vodě?

Takový Pes působí až staromódně, působí dojmem, že pochází z nějakého dávného věku. Pes ve Vodě má umocněny všechny pozitivní i negativní vlastnosti svého znamení. Tento Pes oplývá velkou hrdostí, na své okolí pohlíží svrchu a chová se jako někdo vyjímečný.

Jaký je pes v lásce?

Pes, ať si zvolí jakékoliv povolání, věnuje se mu s idealismem a veškerou svou energií. Také v lásce je Pes otevřený, silný a zejména čestný. Má s ní ale velké problémy. Takový Pes má v sobě disciplínu a věrnost. Bývá obvykle odměřený a méně komunikativní. Bývá daleko více kritický k chybám druhých.

Proč je pes tvrdohlavý?

Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším. Povrchně pozorován, jeví se Pes chladnokrevným, ale tento dojem většinou klame.

Jak se dělit Kohout a pes?

Koza se stává nezvladatelně sentimentální a Pes je příliš netrpělivý. Opice - Pokud jsou oba dostatečně velkorysí a dovedou si vzájemně odpouštět, mohou se sejít někde uprostřed cesty a proplouvat životem. Kohout - Dohodnou-li se, že se o vše budou dělit a ve všem budou rozhodovat rukou nerozdílnou, může jejich vztah fungovat.

Související příspěvky: