Co může plíseň způsobit?

Obsah

Co může plíseň způsobit?

Co může plíseň způsobit?

Plíseň může způsobovat různé zdravotní problémy, ale také ničit další v domácnosti, než jsou jen ta, na kterých se původně objevila. Spóry plísní se vznáší ve vzduchu, a jakmile doletí na vlhký povrch, na kterém se udrží, začnou růst. Povrch postupně ničí a čím déle roste, tím hůře jde odstranit.

Jak vyčistit plíseň ze zdi?

Jak vyčistit plíseň ze zdi ve třech krocích 1 Smícháme bělidlo na bázi chlóru s vodou – obvykle v poměru jedna ku třem – a opatrně naneseme na plíseň. Tuto roli... 2 Použijeme tvrdý kartáč a postižené místo důkladně očistíme. 3 Pečlivě opláchneme a vysušíme. More ...

Jak se zbavit plísní?

Spóry plísní se vznáší ve vzduchu, a jakmile doletí na vlhký povrch, na kterém se udrží, začnou růst. Povrch postupně ničí a čím déle roste, tím hůře jde odstranit. Klíčem k úspěchu je zbavit se jí, než se to stane.

Jak vyčistit plíseň ze zdi ve třech krocích?

Jak vyčistit plíseň ze zdi ve třech krocích 1 Smícháme bělidlo na bázi chlóru s vodou – obvykle v poměru jedna ku třem – a opatrně naneseme na plíseň. ... 2 Použijeme tvrdý kartáč a postižené místo důkladně očistíme. 3 Pečlivě opláchneme a vysušíme.

Související příspěvky: