Kdo je otcem Draca Malfoyové?

Obsah

Kdo je otcem Draca Malfoyové?

Kdo je otcem Draca Malfoyové?

Je otcem Draca Malfoye a manželem Narcisy Malfoyové. Pochází z bohaté rodiny Malfoyových a bydlí v panství této rodiny, veřejně známém jako Malfoy Manor. Podle všeho se narodil roku 1954. Jeho otec se jmenoval Abraxas a zemřel na dračí spalničky ve vysokém věku.

Kdo je Draco Malfoy?

Draco Malfoy (* 1980) je synem Luciuse a Narcisy Malfoyových. Ve Škole čar a kouzel v Bradavicích náleží do Zmijozelu a je oblíbencem Severuse Snapea, ředitele této koleje. Je pyšný na svou čistou krev, nemá rád mudly a velmi touží po moci a slávě.

Kdo je Malfoy Manor?

Pochází z bohaté rodiny Malfoyových a bydlí v panství této rodiny, veřejně známém jako Malfoy Manor. Podle všeho se narodil roku 1954. Jeho otec se jmenoval Abraxas a zemřel na dračí spalničky ve vysokém věku. Je smrtijedem hrdým na svou čistou krev, tzn., že žádný jeho předek nebyl mudla, nesnáší mudly a „mudlovské šmejdy„.

Kdo je Lord Voldemort?

Lord Voldemort. Lord Voldemort je fiktivní postava z prostředí knih a filmů o Harrym Potterovi. Vlastním jménem se jmenuje Tom Rojvol Raddle (v anglickém originále Tom Marvolo Riddle) a narodil se jako syn mudly Toma Raddlea a Meropy Gauntové. Jeho matka byla poslední dcerou rodu Gauntů a přímý potomek Salazara Zmijozela .

Související příspěvky: