Co jíst při artritidě?

Obsah

Co jíst při artritidě?

Co jíst při artritidě?

Výsledky jednoho průzkumu dokonce naznačují, že až u 24% osob s revmatoidní artritidou má dieta a způsob stravování zásadní vliv na závažnost příznaků tohoto onemocnění ( 3 ). V tomto článku se podíváme na 10 nejlepších potravin, které jíst při artritidě. Mezi tučné ryby patří například losos, makrela, sardinky nebo pstruh.

Co jíst při revmatoidní artritidě?

Co jíst při revmatoidní artritidě a osteoartróze? Zkuste těchto 10 potravin Pokud trpíte artritidou, určitě víte, jak zničující a bolestivé toto onemocnění může být. Artritida neboli zánětlivé onemocnění kloubů je název pro skupinu chorob, které se projevují bolestí, otoky a ztuhlostí kloubů.

Jak léčit revmatoidní artritidu?

Nověji je možné revmatoidní artritidu léčit pomocí biologické léčby, která spočívá v podávání látek tlumících specifické složky imunitních pochodů. Tato léčba je extrémně drahá, nicméně nejúčinnější ze současných metod. Revmatická artritida obvykle odezní bez následků.

Co je artritida?

Artritida neboli zánětlivé onemocnění kloubů je název pro skupinu chorob, které se projevují bolestí, otoky a ztuhlostí kloubů. Postihuje lidi všech věkových kategorií, bez ohledu na pohlaví a rasu.

Související příspěvky: