Co jsou tvrdé dovednosti v životopisu?

Obsah

Co jsou tvrdé dovednosti v životopisu?

Co jsou tvrdé dovednosti v životopisu?

Tvrdé dovednosti v životopisu jsou všechny praktické nástroje a know-how specifické pro daný obor, které potřebujete pro práci v dané pozici. Tvrdé dovednosti jsou kvantifikovatelné a obvykle nabyté ve škole, při práci nebo v rámci školení.

Co je součástí životopisu osobní dovednosti?

Část životopisu "Osobní dovednosti" slouží k popsání vašich osobnostních charakteristik, odborných, počítačových, jazykových a dalších dovedností. Do této části uveďte svůj mateřský jazyk a u cizích jazyků získané jazykové certifikáty a jazykovou úroveň pomocí stupnice A1-C2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.

Jaké jsou dovednosti uvedené ve vašem životopisu?

Dovednosti uvedené ve vašem životopisu jsou tím, podle čeho náborový manažer nejsnadněji (a nejrychleji!) zjistí, jestli máte pro danou pozici předpoklady. Personalisté vědí, jaké dovednosti jsou zapotřebí pro výkon dané práce, a chtějí zjistit, jestli váš životopis obsahuje příslušná klíčová slova.

Jak do životopisu vyplnit osobní dovednosti?

Jak do životopisu vyplnit osobní dovednosti 1 Jazykové dovednosti. Do této části uveďte svůj mateřský jazyk a u cizích jazyků získané jazykové certifikáty a jazykovou úroveň pomocí stupnice A1-C2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. 2 Komunikační a organizační dovednosti. Dovednosti v oblasti komunikace popište co nejkonkrétněji s ohledem na to, kde jste je získal. Nebojte se zdůraznit i dobrovolnickou činnost a volnočasové aktivity. 3 Dovednosti vztahující se k určitému povolání. Zde vypište všechny získané odborné dovednosti, které souvisí s nabízenou pozicí (např. ...

Související příspěvky: