Co se děje v Barceloně?

Obsah

Co se děje v Barceloně?

Co se děje v Barceloně?

Blízká Can Ramonet zase uspokojí vaše chuťové pohárky vyhlášenými specialitami z ryb a mořských plodů. Přímořská čtvrť Barceloneta se pyšní nejen tradičním lidovým charakterem, ale také velkým množstvím příjemných restaurací nabízejících plody moře a jiná oblíbená španělská jídla.

Kolik peněz si připravit na dovolenou v Barceloně?

Kolik peněz si připravit na dovolenou v Barceloně? V Barceloně – stejně jako v celém Španělsku – platí měna euro. Směnáren zde najdete bezpočet stejně jako bankomatů. Platit lze nejlépe mezinárodními kartami Visa, Visa Electron, Master Card nebo Dinners Club.

Proč je Barcelona nejdražší?

Podle jedné ze studií z roku 2009 je Barcelona 38. nejdražší zemí na světě. Levné ubytování v Barceloně můžete sehnat cca od 15 € / noc v hostelu, ceny běžnych hotelových pokojů se pohybují někde mezi 70 - 250 € / noc. Středně drahé jídlo pořídíte zhruba za 20 - 70 €.

Kde platí měna v Barceloně?

V Barceloně – stejně jako v celém Španělsku – platí měna euro. Směnáren zde najdete bezpočet stejně jako bankomatů. Platit lze nejlépe mezinárodními kartami Visa, Visa Electron, Master Card nebo Dinners Club. Tip: Pokud chcete vybírat z bankomatů zdarma a neplatit žádné poplatky při placení, přečtěte si můj článek o úžasné aplikaci Revolut.

Související příspěvky: