Co je kožešina na kapuci?

Obsah

Co je kožešina na kapuci?

Co je kožešina na kapuci?

Jedná se o nejmenší, cenově nepřijatelnější, ale zato nejoriginálnější kožešinový výrobek. Kožešina na kapuci zahřeje v mrazivých dnech, upoutá pozornost snad ze všech doplňků nejvíc – již pro své umístění na horní vrstvě oblečení, a bude pro vás znamenat dotek luxusu, kdykoliv se do ní zachumláte.

Jaká je dámská kožešinová vesta?

DÁMSKÁ KOŽEŠINOVÁ VESTA (POLÁRNÍ LIŠKA /... Luxusní dámská vesta v černé barvy. Je vyrobená z kvalitní právé kožešiny a kůže, zapínání na zip, má dvě boční kapsy. (od českého výrobce) Připište Vaše míry do poznámky k objednávce (obvod : prsa, bok, pas ).

Co jsou kožešinové lemy na kapuci?

Kožešinové lemy na kapuci Naše společnost využívá jenom kvalitní kožešiny od evropských výrobců. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi.  Našli jste u nás zboží, které se vám líbí kromě nabízeného barevného odstínu? Kontaktujte nás – Vašemu přání vyjdeme vstříc!

Kde koupit kožešinovou vestu?

v případě zájmu vám ušijeme kožešinovou vestu na míru podle vašich představ. V našem internetovém obchodě můžete zakoupit kožešinové vesty z polární lišky, barvené vesty z polární lišky, vesty ze stříbrné lišky a vesty z červené lišky. Všechny tyto vesty můžete získat v krátké či dlouhé variantě.

Související příspěvky: