Jak upravit obrazovku?

Obsah

Jak upravit obrazovku?

Jak upravit obrazovku?

Režim celé obrazovky 1 Podpora v prohlížečích. V některých prohlížečích funguje pouze s prefixy. Po přepnutí na celou obrazovku obvykle... 2 CSS selektor :fullscreen. Pro pohodlné stylování existuje v CSS pseudo-třída :fullscreen. Nestačí ji psát jen s CSS... 3 Fullscreen z . Zapnout fullscreen nejde „ven“ z vnořeného rámu. 4 Automatické přepnutí na celou obrazovku. More ...

Jak přepnout Fullscreen na celou obrazovku?

Po přepnutí na celou obrazovku obvykle prohlížeč zobrazí upozornění s postupem, jak se přepnout zpátky. Upozornění po chvíli zmizí a uživatel to může zapomenout, takže je lepší přidat tlačítko, co fullscreen vypne. Následující funkce zapnoutFullscreen přepne předaný element do režimu přes celou obrazovku.

Jak přepnout režim celé obrazovky?

Režim celé obrazovky ukončíte kliknutím na tlačítko nabídky a opětovným kliknutím na ikonu režimu celé obrazovky. Pro ty s dobrou pamětí. Přepněte režim celé obrazovky pomocí klávesnice. Klávesová zkratka pro přepnutí z/do režimu celé obrazovky: F11.

Jak upravit obrazovku na nástrojové liště?

Zobrazte nabídku kliknutím na tlačítko na pravé straně nástrojové lišty a v ní zvolte Celá obrazovka . Režim celé obrazovky ukončíte kliknutím na tlačítko nabídky a opětovným kliknutím na ikonu režimu celé obrazovky.

Související příspěvky: