Kdo je nejlepší herní klávesnice?

Obsah

Kdo je nejlepší herní klávesnice?

Kdo je nejlepší herní klávesnice?

Nejlepší herní klávesnice 1 A4Tech Bloody B120. Na první pohled by člověk snad i řekl, že se jedná o běžnou klávesnici, což je však velký omyl. ... 2 Trust GXT 280 LED Illuminated Gaming Keyboard. Této herní klávesnici nelze vzhledem k její ceně nic vytknout a zároveň ji jistým způsobem ani není za co pochválit. 3 C-Tech Scorpia GKB-107. Její hlavní devizou je výběr z celkem šesti barevným světelných módů (azurový, červený, fialový, modrý, zelený a žlutý).

Co jsou ergonomické klávesnice?

Ergonomické klávesnice Klávesnice, které svým charakterem připomínají kancelářskou klávesnici. Jediný rozdíl, a v podstatě i ten zásadní, je ve tvaru. Ergonomická klávesnice je totiž navržena tak, aby byly ruce při psaní položeny co nejpřirozenějším způsobem.

Co jsou numerické klávesnice?

Typ klávesnice 1 Numerické klávesnice. Možná začneme z vašeho pohledu trochu netradičně, ale nejprve vám představíme specifickou numerickou klávesnici. 2 Kancelářské klávesnice. Jde o ten nejstandardnější typ klávesnic na trhu. Klávesnice, které obsahují rovnoměrně rozložená tlačítka a disponují numerickou částí. 3 Kompaktní klávesnice. Kompaktní klávesnice jsou na první pohled podobné těm notebookovým. Právě slovíčko „kompaktnost“ hovoří za vše.

Co jsou digitální klávesy?

Typy elektronických klávesových nástrojů 1 Dětské klávesy. Název této kategorie je výstižný, jedná se o modely určené pro ty nejmenší. To lze ostatně postřehnout i... 2 Digitální klavíry. Láká vás křídlové piano, které si však kvůli vysoké ceně nemůžete dovolit, nebo na tak velký hudební... 3 Stage piana. Stage piana jsou přenosnou verzí digitálních klavírů, někdy se považují... More ...

Související příspěvky: