Které servery jsou důvěryhodné?

Obsah

Které servery jsou důvěryhodné?

Které servery jsou důvěryhodné?

U některých serverů a jejich stránek není zapotřebí, aby podléhaly přísné bezpečnostní kontrole, která vás zde může spíš obtěžovat. Máte proto možnost je přidat mezi takzvané důvěryhodné jak na to v Internet Exploreru?

Jak přidání důvěryhodných webů?

Internet Explorer a přidání důvěryhodných webů 1 V hlavní nabídce následujte příkaz Nástroje | Možnosti Internetu. 2 Přejděte na záložku Zabezpečení. 3 Ze seznamu zón zvolte možnosti Důvěryhodné servery: 4 Stiskněte tlačítko Servery. 5 Do textového pole Přidat tento web k zóně zadejte adresu webu, který chcete zařadit mezi důvěryhodné. Aktuálně je vám... More ...

Jak se přidat mezi důvěryhodné?

Máte proto možnost je přidat mezi takzvané důvěryhodné jak na to v Internet Exploreru? V hlavní nabídce následujte příkaz Nástroje | Možnosti Internetu. Přejděte na záložku Zabezpečení. Stiskněte tlačítko Servery. Do textového pole Přidat tento web k zóně zadejte adresu webu, který chcete zařadit mezi důvěryhodné.

Jak nastavit adresu webu důvěryhodné?

Do textového pole Přidat tento web k zóně zadejte adresu webu, který chcete zařadit mezi důvěryhodné. Aktuálně je vám vždy nabídnuta adresa právě zobrazené stránky.

Související příspěvky: