Jak se připojit ke skupině skupiny?

Obsah

Jak se připojit ke skupině skupiny?

Jak se připojit ke skupině skupiny?

Používáte-li Skupiny v práci nebo ve škole, dostupné možnosti závisí na nastavení vaší organizace. Pouze pozvaní uživatelé – aby se lidé ke skupině mohli připojit, musí být pozvaní. Nemohou se přidat sami přímo ani požádat o připojení. Pouze uživatelé z organizace – ke skupině se mohou sami přidat pouze lidé z vaší organizace.

Jak přihlaste se do skupiny Google?

Přihlaste se do Skupin Google. Vlevo nahoře klikněte na Vytvořit skupinu. Zadejte potřebné informace a vyberte nastavení skupiny. Přehled nastavení. Klikněte na Vytvořit skupinu. Před odesláním zprávy počkejte několik minut, než bude nová skupina aktivní. Jinak se vám může zobrazit oznámení, že se zprávu nepodařilo doručit.

Kde jsou skupiny Google k dispozici?

Poznámka: Některé funkce jsou aktuálně k dispozici pouze v klasických Skupinách. Přečtěte si informace o nových a klasických Skupinách. Přihlaste se do Skupin Google. Vlevo nahoře klikněte na Vytvořit skupinu. Zadejte potřebné informace a vyberte nastavení skupiny. Přehled nastavení. Klikněte na Vytvořit skupinu.

Co je sociální skupina?

Sociální skupina je sociálně-psychologický pojem označující sociální útvar, o němž platí: 1 je tvořen dvěma nebo více osobami, hrajícími vzájemně se doplňující a podmiňující role; 2 skládá se z částí, které mají strukturální či funkční význam, což je odděluje od samotných jedinců i od náhodného... 3 členy skupiny spojuje vzájemná komunikace, normy, vzájemná očekávání a... More ...

Související příspěvky: