Jaká je membrána Gore-Tex softshell?

Obsah

Jaká je membrána Gore-Tex softshell?

Jaká je membrána Gore-Tex softshell?

Speciální membrána GORE-TEX® je nalaminována přímo na vnější textilii a z vnitřní strany na fleecovou podšívku. Díky speciální konstrukci výrobků GORE-TEX® Soft Shell nepotřebujete tolik vrstev, a proto máte při pohybu větší volnost. Tyto výrobky jsou nepromokavé, větruvzdorné a prodyšné.

Co je tajemství membrány Gore-Tex?

Tajemství materiálů GORE-TEX® spočívá v jejich jedinečné dvousložkové membráně. Část membrány z expandovaného PTFE obsahuje více než 1,4 miliardy mikroskopických pórů na centimetr čtvereční. Tyto póry jsou přibližně 20 000krát menší než kapka vody, ale 700krát větší než molekula vodní páry.

Co je to materiál Gore-Tex?

Co je to materiál GORE-TEX 1 Jak funguje. Vystavíte-li jiné funkční textilie náročnému používání nebo častému praní, pravděpodobně brzy ztratí svou... 2 Prodyšnost. Více než 4 a 1/2 šálku při velké námaze. Téměř 17 šálků při profesionálním maratonu. 3 Podšívková technologie Micro Grid. Nová podšívková technologie GORE™ Micro Grid se používá v bundách ze třívrstvého... More ...

Proč jsou póry v membráně Gore-Tex?

Póry v membráně GORE-TEX ® jsou 700 krát VĚTŠÍ než molekula vodní páry. Protože vodní pára může snadno proniknout membránou, zůstáváte v pohodlí a suchu, ať už venčíte psa nebo běžíte vyčerpávající maraton. Mimořádně lehká a tenká teflonová membrána. Je nepromokavá a zároveň prodyšná, přitom však větruvzdorná.

Související příspěvky: