Jak platit na Google Play?

Obsah

Jak platit na Google Play?

Jak platit na Google Play?

Jak platit na Google Play (NÁVOD 2020 bez platební karty) 1 1 Nejprve se přihlaste. Po otevření obchodu Google Play klikněte na tlačítko “Přihlásit se” v pravé horní části... 2 2 Vyhledejte, co si chcete koupit. Jakmile jste přihlášení, vyhledejte si aplikaci, hru nebo třeba knihu, kterou chcete... 3 3 Detail zboží. Po rozkliknutí položky si můžete prohlédnout detail – v tomto... More ...

Kde se zobrazují reklamy v síti Google?

Weby a aplikace třetích stran, které zobrazují reklamy ve spolupráci s Googlem: Klikněte na Volby reklamy . U některých reklam v síti Google zjistíte více informací po kliknutí na možnost Zaplaceno inzerentem (nebo obdobné oznámení se stejným významem). vaše obecná poloha. vaše aktivita na jiném zařízení.

Kde se objevují reklamy ve službách Google?

Reklamy ve službách Google: Reklamy se mohou objevovat společně s výsledky Vyhledávání Google nebo před spuštěním videa na YouTube. Reklamy na webech a v aplikacích třetích stran: Weby a aplikace, které neprovozuje Google (například zpravodajské weby nebo herní aplikace), ale využívající reklamy od Googlu.

Související příspěvky: