Proč je exotické dřevo ceněno?

Obsah

Proč je exotické dřevo ceněno?

Proč je exotické dřevo ceněno?

Exotické dřevo 1 Výhody tropického dřeva. Tropické dřevo je ceněno pro svoji originální barevnost a kresbu, dále pro výborné mechanické... 2 O exotickém dřevě – všeobecně. Dá se říci, že exotické dřevo proniklo na český trh až po revoluci v roce 1989. Do té... 3 Exotické dřevo - využití. Některé druhy exotického dřeva jsou vhodné na venkovní použití, jako např. terasy,... More ...

Proč je exotické dřevo drahé?

Přesvědčte se sami, že exotické dřevo nemusí být drahý luxus… Tropické dřevo je ceněno pro svoji originální barevnost a kresbu, dále pro výborné mechanické vlastnosti, vysokou trvanlivost, odolnost proti dřevokaznému hmyzu a houbám. Dá se říci, že exotické dřevo proniklo na český trh až po revoluci v roce 1989.

Kde dodáme exotické dřevo a řezivo?

Od podlah, terasových desek na terasy a podlahy, fasádních profilů a palubek až po hrubé tropické řezivo jako polotovar pro další výrobu nábytku. Jsme dodavatelé kvalitního exotického dřeva a řeziva. Dodáme levné exotické dřevo a řezivo jako jsou hranoly, fošny a prkna. Dokážeme nabídnout velmi výhodné ceny pro všechny odběratele.

Proč je tropické dřevo ceněno?

Tropické dřevo je ceněno pro svoji originální barevnost a kresbu, dále pro výborné mechanické vlastnosti, vysokou trvanlivost, odolnost proti dřevokaznému hmyzu a houbám. Dá se říci, že exotické dřevo proniklo na český trh až po revoluci v roce 1989.

Související příspěvky: