Jak přidáme archiv na Disk Google?

Obsah

Jak přidáme archiv na Disk Google?

Jak přidáme archiv na Disk Google?

Archiv přidáme na Disk Google a zašleme vám e-mail s odkazem na jeho umístění. Data se budou započítávat do limitu úložiště. V sekci Způsob dodání vyberte Přidat na Disk. Vyberte Vytvořit export. Přijde vám e‑mail, ve kterém vyberte Zobrazit na Disku. Zobrazí se složka s daty roztříděnými podle jednotlivých služeb.

Jak stáhnout data z Google služeb?

Budou zde automaticky vybrány služby Google, ve kterých máte uložená nějaká data. Pokud data z určité služby stáhnout nechcete, zrušte zaškrtnutí příslušné služby. Pokud z určité služby chcete stáhnout jen část dat, vyberte tlačítko Jsou zahrnuta všechna data (nebo podobné).

Jak si smazat účet z Google?

Důležité: Stažením dat z Googlu je nesmažete ze serverů Google. Přečtěte si, jak smazat účet nebo jak smazat aktivitu. Z mnoha služeb Google můžete exportovat a stáhnout svá data, například:

Kdy můžete vyplnit formulář Google?

přibližné datum, kdy podle vás společnost Google tato data získala. Abyste mohli vyplnit formulář, musíte být přihlášeni k účtu Google. Důležité: Můžete také zavolat na bezplatné číslo +1 855-548-2777. Naši zástupci mohou zodpovědět mnoho vašich dotazů a pomoci vám vyplnit webový formulář, který slouží k potvrzení]

Související příspěvky: