Kde se odehrává airsoftová hra?

Obsah

Kde se odehrává airsoftová hra?

Kde se odehrává airsoftová hra?

Nabízí rozsáhlou plochu k airsoftovému sportu a hraní se odehrává primárně ve vnitřních prostorech, ale zapojeny jsou i dva venkovní dvorce. Budova také nabízí několik herních pater budovy. Herní plocha jsou také tělocvičny, jídelna, šatny a veškeré prostory tak jak si je každý z nás, ze školy pamatuje.

Jsou prostory otevřené pro hráče airsoftu?

Naše prostory jsou otevřené i pro hráče airsoftu. Pokud máte svůj tým a nemáte kde trénovat, nebo nemůžete sehnat prostory pro uspořádání větší akce, rádi vám to umožníme. V případě potřeby vám ochotně pomůžeme s přípravou akce ( sestavení herního scénáře, zajištění občerstvení atd. ), nebo zapůjčíme naše herní rekvizity.

Kde můžete hrát Airsoft v Libereckém kraji?

Na hraní airsoftu Vám nabízí vlastní AS areál Nový Dvůr o velikosti cca 19 ha na okraji BVVP Ralsko v Libereckém kraji (který si lze i pronajmout na vlastní AS akce). Pořádáme pravidelné akce na ploše 20 000m2, zákopy lesík, domečky a bunkry.

Kde pořádáme airsoftové akce?

Pořádáme airsoftové akce na novém brněnském hřišti pro všechny věkové a výkonnostní skupiny. Dobrá dostupnost, pravidelnost akcí a flexibilita k vašim přáním a požadavkům. Nemáte své vybavení?

Související příspěvky: