Jaké funkce bude mít PS4 během startu?

Obsah

Jaké funkce bude mít PS4 během startu?

Jaké funkce bude mít PS4 během startu?

Jaké funkce bude mít Playstation 4 během startu? Uživatelé si budou moci zobrazovat hry určené pro PS4 na svých televizorech a zahrát si je na platformě PS Vita přes Wi-Fi sítě pomocí funkce PS4 Link. Podle vyjádření SCE si budou moci hráči většinu her určených pro platformu PS4 zahrát na platformě PS Vita, a to prostřednictvím funkce Remote Play.

Jak získat druhou obrazovku na PS4?

Díky aplikaci PS4 Link určené pro platformu PS Vita a aplikaci PlayStation App určené pro smartphony iPhone, iPad, Android a tablety budou moci uživatelé využívat tato zařízení jako druhou obrazovku. Aplikace PlayStation App umožní hráčům interakci s hrami a mobilními zařízeními.

Jak nahrát videoklip na PS4 zaznamenané video?

Zvolte Nahrát videoklipk nahrání PS4 zaznamenané video Hratelnost je na Facebooku. Po tom, vyberte konkrétní videoklip, který chcete sdílet. Po tom, zvolit buď upravitji před sdílením nebo náhlednahraného videa. Jednoduše Pojmenujtesvou videoklip a poté zadejte váš komentář sloupci poskytovány.

Jak zadat přístupový kód na PlayStation 4?

Passcodes jsou číselné kódy dlouhé čtyřmi číslicemi. Zadejte je pomocí tlačítek vlevo, nahoru, doprava, dolů, R1, R2, L1, L2, trojúhelník a čtverec. To vám umožní rychle zadat přístupový kód stiskem čtyř tlačítek, když zapnete zařízení PlayStation 4. Dvakrát zadejte svůj přístupový kód, abyste potvrdili, že jste jej zadali správně.

Související příspěvky: