Kdy se v bytě ocitne netopýr?

Obsah

Kdy se v bytě ocitne netopýr?

Kdy se v bytě ocitne netopýr?

Někdy se v bytě ocitne jeden, někdy až několik desítek netopýrů a lidé postrádají informace, jak se zachovat, aby těmto zákonem chráněným živočichům neublížili. Víme, reklamy jsou otravné. A respektujeme, že je máte vypnuté :-) Budeme rádi, když nás podpoříte jinak.

Co se týče netopýrů?

Zieglerová dále říká, že zamotávání se do vlasů či dokonce sání krve jsou jen legendy, které nemají s netopýry v ČR vůbec nic společného. Na území České republiky žije 25 druhů netopýrů a na SOS linku každou noc volá jeden až tři lidé, kteří se ve svém bytě setkali s netopýry.

Kdy se člověk setká s netopýry?

Český svaz ochránců přírody eviduje každý den minimálně jeden případ, kdy se člověk ve svém obydlí setká s netopýry. Někdy se v bytě ocitne jeden, někdy až několik desítek netopýrů a lidé postrádají informace, jak se zachovat, aby těmto zákonem chráněným živočichům neublížili. Víme, reklamy jsou otravné.

Kdy vlétají netopýry do bytu?

Na území České republiky žije 25 druhů netopýrů a na SOS linku každou noc volá jeden až tři lidé, kteří se ve svém bytě setkali s netopýry. V Praze vlétají do bytu pouze jednotlivci, za uplynulý měsíc zaznamenala Pražská záchranka pro divoká zvířata pouze dvě kolonie – v Dejvicích a v Klánovicích.

Související příspěvky: