Co je vznětový motor?

Obsah

Co je vznětový motor?

Co je vznětový motor?

Anebo jde o vznětový motor, kdy se vodíkové palivo vstřikuje do spalovacího prostoru pod vysokým tlakem. První prototyp zkonstruoval švýcarský inženýr Francois Isaac de Rivaz v roce 1807 a jedná se o jeden z nejstarších automobilů vůbec.

Jaké jsou náhradní díly do benzínového motoru?

A věřte tomu, že náhradní díly do naftového motoru jsou podstatně finančně náročnější než do benzínového, a navíc zde hraje roli i jejich horší dostupnosti. Diesel rozhodně nepatří k těm motorům, kterým neškodí prudké sešlápnutí brzdy. Při vyšších otáčkách je potřeba postupně ochlazovat teplotu.

Jak se používá Vodíkový spalovací motor?

První typ vodíkových automobilů používá motory podobné těm, které známe z běžného života. Vodíkový spalovací motor pracuje stejně jako benzínový nebo naftový motor. Může se jednat o zážehový typ motoru, kdy se vodíkové palivo vstřikuje do sání nebo do spalovacího prostoru a zažehne se zapalovací svíčkou.

Jak funguje auta na vodíkový pohon?

Auta na vodíkový pohon: Jak fungují a proč by nás měla zajímat 1 Baterie vs. vodík. Oba způsoby pohonu se jeví jako ekologické, protože vozidlo rozpohybuje elektromotor bez lokálních... 2 První vodíkové auto je starší než benzínové. Vodíkový automobil je takový automobil, který pro svůj pohon využívá vodík,... 3 Auta s vodíkovými palivovými články. Druhý typ vodíkových... More ...

Související příspěvky: