Co je lékař na telefonu?

Obsah

Co je lékař na telefonu?

Co je lékař na telefonu?

Lékař na telefonu je pro pacienta nejsnadnější cestou ke konzultaci zdravotních potíží, a v době dovolených je jakousi lékařskou pojistkou, která je stále po ruce. Svým pojištěncům tuto službu nabízí Zdravotní pojišťovna METAL-ALIANCE.

Jak zavolat lékaře na telefonu?

V takových okamžicích je nejvhodnější zavolat lékaře na telefonu,“ doporučuje MUDr. David Kostka, ředitel úseku zdravotní politiky ZP METAL-ALIANCE. A pokud lékař na telefonu doporučí osobní návštěvu lékaře specialisty, může k němu pacienta po telefonu jednoduše objednat. Službu „objednání k lékaři“ mají pacienti zdarma.

Jak se objednat k lékaři po telefonu?

A pokud lékař na telefonu doporučí osobní návštěvu lékaře specialisty, může k němu pacienta po telefonu jednoduše objednat. Službu „objednání k lékaři“ mají pacienti zdarma. Příjde vám tento článek zajímavý? Pošlete ho dál!

Kdo odchází od lékaře s lékařskou zprávou?

„ Například mnoho lidí odchází od lékaře s lékařskou zprávou, které nerozumí, neorientují se v pro lékaře běžných názvech, zkratkách, pojmech, hodnotách a většinou se jim před lékařem nechce hloupě ptát. Nebo si zprávu podrobně projdou až v klidu domova, kdy už nemají šanci se zeptat.

Související příspěvky: