Co potřebujete k omáčce špagety?

Obsah

Co potřebujete k omáčce špagety?

Co potřebujete k omáčce špagety?

Jediné, co k jejich výrobě potřebujete, jsou kvalitní suroviny a trochu trpělivosti, jinak je recept velmi jednoduchý. Italové by sice k této omáčce špagety neservírovali, spíše by použili široké nudle nebo krátké těstoviny, ale my si je klidně dejme se špagetami, jak to máme rádi :)

Co je smetanová omáčka na špagety?

Smetanová omáčka na špagety INGREDIENCE. 500 ml mléka; 2 lžíce hladké mouky; 50 g másla; 100 g zakysané smetany; sůl, jakékoli oblíbené koření; POSTUP. Rozehřejeme mléko a za stálého míchání přidáváme mouku a máslo, špetku soli. Po 2 minutách přilijeme smetanu a dále povaříme 1 minutu; Servírujeme.

Kdo by použil špagety k omáčce?

Italové by sice k této omáčce špagety neservírovali, spíše by použili široké nudle nebo krátké těstoviny, ale my si je klidně dejme se špagetami, jak to máme rádi :) Ve velkém širokém kastrolu rozehřejte olej a orestujte na něm cibuli nakrájenou na malé kostičky.

Co jsou boloňské špagety?

Boloňské špagety nebo chcete-li spaghetti bolognese jsou naprosto dokonalé jídlo, které milují děti i dospělí. Jediné, co k jejich výrobě potřebujete, jsou kvalitní suroviny a trochu trpělivosti, jinak je recept velmi jednoduchý.

Související příspěvky: