Proč se začaly testy srovnávat?

Obsah

Proč se začaly testy srovnávat?

Proč se začaly testy srovnávat?

Právě z tohoto důvodu se začaly pro školy vyvíjet jednotné testy, které by úroveň žáků mohly porovnat. Pro tento účel tedy nyní existují speciální testy společnosti SCIO, které srovnávají žáky základních škol v pátých, sedmých a devátých třídách.

Jak na Vysokou školu?

Jak na vysokou školu? Zatěžkávacím zkouškám se student nevyhne ani na střední škole. Mimo náročného učiva, testů, zkoušení a závěrečné maturitní zkoušky, ho poté nepochybně čekají i přijímací zkoušky na vysokou školu. Již samotný výběr vysoké školy není jednoduchý, ale složení testů je mnohdy ještě těžší.

Jaké jsou testy Vysoké školy?

Již samotný výběr vysoké školy není jednoduchý, ale složení testů je mnohdy ještě těžší. Na většině fakult po celé naší republice dnes převládají rovněž testy společnosti SCIO, které dělí své testy podle obtížnosti hned do několika bloků.

Jak studujete vysokoškolský obor?

Vysokoškolský obor by měl být vždy volený na základě toho, co Vás skutečně baví, a dokážete si představit, že se tím můžete zabývat i v budoucnu. Pokud studujete obor jen proto, abyste dosáhli titulu a pak se věnovali něčemu jinému, nejspíš zbytečně ztratíte pár let svého života.

Související příspěvky: