Co můžete mít na slunečním pobřeží?

Obsah

Co můžete mít na slunečním pobřeží?

Co můžete mít na slunečním pobřeží?

Sluneční pobřeží nabízí nepřeberné množství vyžití. Pestrý program můžete mít, i když se spokojíte „jen“ s hotelovými službami – k jejich běžnému standardu patří hotelový bazén, tenis, minigolf či posilovna. Většina hotelů leží ve vzdálenosti 300 metrů od pláže. Ty jsou několikakilometrové s jemně prosetým pískem.

Kde se nachází Sluneční pobřeží?

Sluneční pobřeží Sluneční pobřeží Poloha Poloha Souřadnice 42°41′35″ s. š., 27°42′30″ v. d. Nadmořská výška 0 m n. m. Stát Bulharsko Bulharsko 3 more rows ...

Proč navštívit Sluneční pobřeží?

Každý z návštěvníků Slunečního pobřeží zcela jistě neodolá a navštíví tři kilometry vzdálený Nesebar, v jehož malebných uličkách starých tisíce let se Vám romantikou zatočí hlava. V nedaleké Varně, se nachází obrovské Delfinárium, z něhož budou nadšené nejen děti.

Kde se nachází Slunečné pobřeží Bulharska?

Asi 30 km severně od Burgasu se nachází největší a nejznámější pobřeží Bulharska – Slunečné pobřeží.Je umístěné do zátoky s výhledem na východ a dělá tím dojem klenby. Rozkládá se podél jižního pobřeží Černého moře a má přes osm kilometrů dlouhé a 150 metrů široké, písčité pláže.

Související příspěvky: