Čo bol syfilis považovaný za mužské ochorenie?

Obsah

Čo bol syfilis považovaný za mužské ochorenie?

Čo bol syfilis považovaný za mužské ochorenie?

Na začiatku minulého storočia bol syfilis považovaný za mužské ochorenie. Hlavnými vinníkmi pri šírení venóznych ochorení sú ženy, ktoré sú nečitateľné pri výbere sexuálneho partnera a nepoužívajú osobné ochranné prostriedky. Treba poznamenať, že dnes je najčastejšie syfilis detekovaný vo vrstvách spoločnosti s nízkou sexuálnou kultúrou.

Čo je syfilis?

Syfilis 1 Čo je syfilis. Syfilis je bakteriálne ochorenie prenosné typicky pohlavnou cestou. Ide o ochorenie chronického typu,... 2 Syfilis a jeho príznaky a prejavy. Asi najznámejším príznakom syfilisu je tvrdý vred a to v mieste vstupu infekcie. Po... 3 Príčiny, rizikové faktory a prenos syfilisu. Syfilis je pohlavne prenosné ochorenie spôsobené bakteriálnou infekciou. To... More ...

Podľa Svetovej štatistiky je syfilis závažnou chorobou?

Podľa svetovej štatistiky dnes trpí touto závažnou chorobou asi 50 miliónov ľudí. Na začiatku minulého storočia bol syfilis považovaný za mužské ochorenie. Hlavnými vinníkmi pri šírení venóznych ochorení sú ženy, ktoré sú nečitateľné pri výbere sexuálneho partnera a nepoužívajú osobné ochranné prostriedky.

Související příspěvky: