Kdo je nejlepším seriálem na Netflixu?

Obsah

Kdo je nejlepším seriálem na Netflixu?

Kdo je nejlepším seriálem na Netflixu?

10 seriálů dostupných na Netflixu s českými titulky 1 Narcos. Kdo by neznal proslulého drogového barona Pabla Escobara? Právě jeho příběh se stal motivem pro vznik seriálu... 2 House Of Cards. Je možné, že už nezbyl nikdo, kdo neviděl populární seriál z prostředí americké politiky, nicméně uvést... 3 Orange Is The New Black. Seriál Orange is the new black vznikl podle... More ...

Co se děje na Netflixu?

Filmy, pořady, speciály a mnoho dalšího, na míru přímo pro vás. Oblíbené na Netflixu. Papírový dům. Lucifer. Stranger Things. Umbrella Academy. Mimi šéf: zpátky ve hře. Sexuální výchova. Projekt Power.

Jak funguje streamovací služba Netflix?

Netflix je streamovací služba, která funguje na zařízeních připojených k internetu. Naši členové se po zaplacení předplatného můžou dívat na TV pořady a filmy bez reklam. Na zařízeních se systémem iOS, Android nebo Windows 10 si navíc můžete TV pořady a filmy stáhnout a dívat se i bez připojení k internetu.

Jaké jsou Netflix novinky?

Netflix novinky 1 Justin Time GO! Nové od: 27. 2 Twogether. Nové od: 27. 3 Home Game. Nové od: 27. 4 Ordinary People. Nové od: 27. 5 Thackeray (Hindi) Nové od: 27. 6 Thackeray (Marathi) Nové od: 27. 7 All For Love. Nové od: 27. 8 Seven (Tamil) Nové od: 27. 9 Seven (Telugu) Nové od: 27. 10 Old Gossipton 2. Nové od: 27.

Související příspěvky: