Proč jsou země s vyšší kriminalitou úspěšnými?

Obsah

Proč jsou země s vyšší kriminalitou úspěšnými?

Proč jsou země s vyšší kriminalitou úspěšnými?

Země se zdánlivě vyšší kriminalitou mohou být ve skutečnosti zeměmi úspěšnými při odhalování trestné činnosti a registraci trestných činů apod., přesto, lze uvést několik obecných závěrů: 1 Nejnižší kriminalitu vykazují arabské státy a země západní Evropy , ve středu jsou země východní Evropy a severní... 2 Ve většině zemí světa byl 1990-1994 zaznamenán nárůst kriminality More ...

Jaká je kriminalita v amerických státech?

Kriminalita v USA je všude jiná, zatímco Washington D.C. má vysokou kriminalitu, stačí přejet hranice státu do Arlingtonu a je to zcela jiné. V posledních letech roste kriminalita některých etnických minorit.

Jaké jsou vzdálenosti v USA?

Ale vzdálenosti jsou v USA pro Čecha nepředstavitelné, bez auta se nedá pohybovat. Navíc většina měst nemá dobře propojenou a organizovanou MHD, takže dostat se , teď si představte Praha Florenc a Praha Černý Most, může trvat několik hodin. Jenom pár velkých měst má metro, mezi nimi Chicago, New York a další.

Kde jsou Kanadské teritoria?

Kanada je složena z deseti provincií a tří teritorií. Provincie jsou Alberta, Britská Kolumbie, Manitoba, Nový Brunšvik, Newfoundland a Labrador, Nové Skotsko, Ontario, Ostrov prince Edvarda, Québec a Saskatchewan. Teritoria jsou Severozápadní teritoria, Nunavut a Yukon.

Související příspěvky: