Kde je moře teplejší?

Obsah

Kde je moře teplejší?

Kde je moře teplejší?

O něco teplejší je moře omývající Athény, Heraklion a Maltu. Průměrné roční teploty činí kolem 20 °C. Nejvyšší průměrné roční teploty vody jsou naměřeny v Antalyi, Tel Avivu či Alexandrii. Teplota moře se uvádí kolem 22 °C.

Kde se nachází teplota Mrtvého moře?

Teplota mrtvého moře potěší turisty po celý rok. Zvažte klima Mrtvého moře, teplotu vzduchu a vody. A také si vybereme ideální období roku pro odpočinek a léčbu na pobřeží Mrtvého moře. Mrtvé moře nebo solné moře je jedinečný přírodní jev, který se nachází v Izraeli.

Kde jsou největší zajímavosti Mrtvého moře?

To a mnohem více se dočtete v článku o největších zajímavostech Mrtvého moře v Izraeli. Mrtvé moře není moře, ale slané jezero. Moře se mu říká právě kvůli slané vodě a obrovské rozloze 1050 km2 (je dlouhé 67 km a široké 18 km).

Jaké jsou měsíční teploty v Mrtvé moře?

Průměrné měsíční teploty (denní a noční) v Mrtvé moře. Průměrné roční srážky (déšť a sníh) a dny deštivého počasí na měsíc v Mrtvé moře. Teplé, slunné měsíce pro výlet do Mrtvé moře Graf měsíčních průměrných teplot ve dne a v noci v Mrtvé moře. Prezentace vysokých a nízkých teplot dle sezony v Mrtvé moře.

Související příspěvky: