Kdo je Garmin Fenix?

Obsah

Kdo je Garmin Fenix?

Kdo je Garmin Fenix?

Postupem času Garmin představil řady Fenix 3 Optic (2016), Fenix 5 (2017) a Fenix 5 Plus (2018). Garmin Fenix se stal pojmem a etalonem, se kterým se poměřují ostatní sportovní hodinky na trhu.

Kolik stojí Fenix 6?

Pořizovací ceny modelů řady Fenix 6 začínají na bezmála 18 000 Kč a končí na 24 000 Kč u modelu Fenix 6X Solar se solárním dobíjením. V kategorii chytrých i sportovních hodinek patří Garmin Fenix k nejdražším, ale současně nejvšestrannějším hodinkám, které se dnes nabízejí.

Jaká je plocha displeje Fenix 6?

Plocha displeje narostla u Fenix 6 o 18 % na průměr 1,3“ a u Fenix 6X dokonce o 36 %, na průměr 1,4“. Oba modely tak mají okolo displeje užší rámeček a působí elegantněji. U všech modelů použil Garmin rychlejší procesory, nový GPS chipset a výkonnější optický snímač tepu s integrovaným měřením okysličení krve.

Proč jsou hodinky Fenix 6 úžasné?

Fenix 6 jsou ale jedním slovem úžasné. Od elegantních modelů Fenix 6S v dámských barvách, až po vrcholné Fenix 6X Solar vhodné pro urostlé zápěstí a náročné aktivity. Neméně důležité je, že Fenix 6 se dají nosit na ruce celý den a hodinky přitom na první pohled neprozradí nic ze své extrémní výbavy.

Související příspěvky: